Nyköpings Danssällskap

 

Vi är tre kompisar som träffats på dansgolvet som helt enkelt ville mer, dansa mer. Därför bestämde vi oss för att starta denna förening för att samla alla som älskar att dansa. Vårt syfte är helt enkelt att främja dans. 

Idén tog form när vi inte kände att vi inte utvecklades på de danstillfällen som erbjöds. Vi vill ordna träningstillfällen som var uppbyggda som en vanlig sällskapsdans men med enklare medel så vi kör en spellista med lugna låtar och snabbare låtar om vartannat. Man byter partner på ring så alla får dansa med alla. Beroende på hur deltagandet ser ut varierar vi hur många låtar vi dansar med varje partner. 

Vi välkomnar alla i vår förening, är du nybörjare och nyfiken på att lära dig dansa så löser vi det utefter dina behov. Vi har inga lärare men det finns möjlighet att vi kommer hyra in under årets lopp beroende på hur stort intresse det finns för det. 

Bugg Nyköping dansa i nyköping
Nyköpings danssällsap Foxtrot
Bugg nyköping Nyköpings danssällskap

NDS medlemsavgifter

 

Medlemsavgiften 2020 ligger på 1200 kr/år.

Vid inträde under årets gång rabatterar vi avgiften med 100 kr för varje avverkad månad. 

 Ej medlem 50 kr/tillfälle. 

VAD VI ERBJUDER

Medlemsfördelar

 

Som medlem hos oss får du dansa för ett förmånligt pris. 

Häng med på en uträkning:

Medlemsavgift: 1200 kr/år

(Varje danstillfälle kostar 50 kr för icke medlemmar)

50x40=2000kr -800 = 1200kr

Du tjänar alltså 800 kr på att vara medlem hos oss . Vi hoppas att detta ska göra så att du som medlem inte känner dig låst att komma varje gång. Det kan ju faktiskt vara så att annat i livet som kommer emellan ibland och då tycker vi på Nyköpings Danssällskap att du inte ska förlora på det. Detta gör alltså att du kan missa 16 tillfällen på 1 år och ändå inte förlora något.  

  • Gratis inträde till danstillfällena

  • Möjlighet att påverka (forum)

  • Samåkning (forum)

  • Medlemsnyheter

  • 10% rabatt på dansskor.se

dansa i nyköping