15/3 foxkiz fusion kurs innan motionsdansen

Idag var vi 10 st tappra själar som tog oss till Nicolaiskolans Aula för att lära oss grunderna i Foxkiz Fusion med Loander dans vid rodret!

Rädslan för Coronaviruset gör sig tydlig med antalet deltagare.

Alla deltagare som var med var friska och uppvisade inga symtom. Alla var goda och tvättade sina händer grundligt före och efter kursen även i pausen.

Men om vi hade roligt, nästan 4 timmar skratt och lärdomar. Det kom ingen extra till motionsdansen så vi kunde fortsätta öva lite på foxkiz fusion emellanåt. Denna gången hade vi gjort en spellista som gick lite mer åt foxkiz hållet på de lugnare låtarna.

En rolig och givande kväll trots det låga deltagarantalet.

Så länge folkhälsomydigheten inte säger annat så kommer vi fortsätta med motionsdansen på söndagar.

Det enda är vissa försiktighetsåtgärder, som att vi kommer att avvisa personer som uppvisar något typ av symtom. Vi ber alla som känner sig minsta sjuka att stanna hemma. Vi kräver att alla tvättar händerna innan och efter dansen. Samt försöka att inte ta i ansiktet under tiden. Inte "gnussa".

Vi ser inte att dom som är friska skulle ha något hinder att delta i dansen.

Enligt 1177 smittar man inte innan symtom brutit ut om man drabbats av covid-19 (coronaviruset). Efter sjukdomtiden är det dock otydligt hur länge man smittar. Men allmän rekommendation är att vara symtomfri i 1 vecka innan man börjar träffa folk igen. Och det uppskattar vi om ni tar hänsyn till.

Så har du under de senaste 7 dagarna haft förkylningsymtom så ber vi dig och att vänta till söndagen efter innan du kommer till oss.

Väl mött! Vi tackar Loander dans för en lärorik kurs och trevligt sällskap.

Ses nästa söndag 💃🕺

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Styrelsemöte 14/8

Hej igen alla tålmodiga dansare där ute 💃🕺Vi offrar det vi älskar för att rädda liv, det får vi verkligen inte glömma! Även om det spritter i benen och man saknar dansen så det svider i hjärtat. Vi

Styrelsemöte 5/2 2020

Igår hade vi styrelsemöte, det första på väldigt länge. Vi hade fått frågan av loander dans att starta ett samarbete med dem. Det skulle innefatta att vi skulle byta dag och kanske också tid. Diskussi