Bättre sent än aldrig

Skulle ha skrivit detta inlägg redan i måndags men livet kom emellan.

Söndagens danstillfälle 16/2 var återigen tillfredställande. Vi var 26 dansande, följare var överrepresenterade. 💃🕺Men till vår absoluta förtjusning så började allt fler tidigare följare alternera mellan förare och följare.

Vi behöver öva in oss på byten men det flöt på lite bättre denna gång.

Har ni förslag eller vill tycka till så finns ju förslagslådan på plats på söndagarna, eller mejla oss. Vi vill att alla ska trivas, hittills har det allra flesta varit supenöjda.

De åsikter vi fått till oss är :

Vi borde skriva ut att det mest dansas bugg och foxtrot.

Vårt svar: Vi tänker inte bestämma vilken dans som skall dansas mellan två personer det är upp till varje par att avgöra vilken dans man vill dansa och musiken kommer skilja sig från varje gång. Alla är välkomna till Nyköpings Danssällskap.

Musiken är enahanda:

Vårt svar: Hittills har vi kört två olika listor med olika listförfattare bakom och musiken kommer fortsätta variera. Vi fick några förslag på låtar som måhända är bra men inte så dansvänliga, taktmässigt gick dom jättefort och ljudkvalitén var knapphändig.

Omoderna låtar

Vårt svar: Vi ska absolut ha det åtanke när vi gör nya listor att blanda in lite nyare musik men kriterier vi går efter när vi lägger in låtar är att dom ska vara dansvänliga :

1. Inte gå för fort (vi är socialdansare inte tävlingsdansare)

2. Taktfast ( iaf de snabbare låtarna)

Men absolut dom lugnare låtarna tillåter ju mer variation vilket vi ska försöka tänka på.

Sabina och Solan dansar hos T-dans också som på måndag den 24/2 anordnar en dans på borgen i norrköping tillsammans med Highlights.

Gratis inträde till t- dansare och dess vänner.

Är ni intresserade av att delta i denna dans kommentera här eller ta kontakt med Sabina eller Solan.

Hoppas vi ses på söndag igen 🕺💃

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Styrelsemöte 14/8

Hej igen alla tålmodiga dansare där ute 💃🕺Vi offrar det vi älskar för att rädda liv, det får vi verkligen inte glömma! Även om det spritter i benen och man saknar dansen så det svider i hjärtat. Vi

Styrelsemöte 5/2 2020

Igår hade vi styrelsemöte, det första på väldigt länge. Vi hade fått frågan av loander dans att starta ett samarbete med dem. Det skulle innefatta att vi skulle byta dag och kanske också tid. Diskussi