Wix-appen för alla medlemmar 

Denna hemsida är skapad med Wix, det är en hemsideredigerare som tillhandahåller bland annat en app som medlemmarna kan använda.

I Wix-appen kan man skriva inlägg och kommentera i forumfunktionen som finns på medlemssidan. Du kan även få notiser från styrelsen, när allmän info behöver komma ut.

Den är lätt att använda och ger dig en enkel väg in på medlemssidan där du kommer kunna läsa om allt som är av betydelse i föreningen. Tanken är att forumet skall ge dig som medlem möjlighet att enkelt göra din röst hörd, dela erfarenheter med andra medlemmar och samordna samåkning till olika danser runt om.


Ladda ner den här:

Google play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wix.android&hl=sv


App store:

https://apps.apple.com/se/app/wix/id1099748482

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Styrelsemöte 14/8

Hej igen alla tålmodiga dansare där ute 💃🕺Vi offrar det vi älskar för att rädda liv, det får vi verkligen inte glömma! Även om det spritter i benen och man saknar dansen så det svider i hjärtat. Vi

Styrelsemöte 5/2 2020

Igår hade vi styrelsemöte, det första på väldigt länge. Vi hade fått frågan av loander dans att starta ett samarbete med dem. Det skulle innefatta att vi skulle byta dag och kanske också tid. Diskussi